enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,5305
EURO
35,9880
ALTIN
2.998,12
BIST
9.549,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Karla Karışık Yağmurlu
19°C
Bursa
19°C
Karla Karışık Yağmurlu
Cumartesi Kar Yağışlı
7°C
Pazar Az Bulutlu
8°C
Pazartesi Az Bulutlu
8°C
Salı Çok Bulutlu
11°C
Advert

İtalya’yı bölen tartışma: Karpuzlu pizza olur mu?

İtalya’yı bölen tartışma: Karpuzlu pizza olur mu?
08.09.2024 13:19
12
A+
A-

Karpuzlu Pizza İtalya’yı İkiye Böldü

İtalyan pizza ustalarından Gino Sorbillo’nun yeni karpuzlu pizzası ülkeyi tartışmalara sürükledi.

Sorbillo’nun karpuz dilimleriyle süslediği pizzası, geçmişte ananaslı ve muzlu pizzalarıyla da gündem yaratmıştı. Usta şef, yeni tarifini “lezzetli, taze ve sağlıklı” olarak tanımlıyor.

Ancak pek çok İtalyan, karpuzlu pizza fikrinden pek hoşlanmadı. Sorbillo’nun Napoli restoranına gelen Alberto Cangialosi, “Bu bir kabus olmalı” derken, Fransız turist Dominique, “Böyle bir şeyi denemek istemem” diye konuştu.

Napolitan Pizza Birliği Başkan Yardımcısı Massimo Di Porzio, “Pizzada meyve kullanımı diye bir şey olmaz” diyerek tepki gösterdi. Diğer pizza ustaları da Sorbillo’yu geleneksel değerleri şöhret uğruna feda etmekle suçladı.

Yorumlar

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.