enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,5429
EURO
35,9898
ALTIN
3.010,29
BIST
9.549,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Karla Karışık Yağmurlu
19°C
Bursa
19°C
Karla Karışık Yağmurlu
Cumartesi Kar Yağışlı
7°C
Pazar Az Bulutlu
8°C
Pazartesi Az Bulutlu
9°C
Salı Çok Bulutlu
11°C
Advert

İflas kararı verilen KÖYTÜR için mahkemeden yeni karar!

İflas kararı verilen KÖYTÜR için mahkemeden yeni karar!
20.10.2020 11:43
422
A+
A-

İflas kararı verilen KÖYTÜR için mahkemeden yeni karar! Samsun’da kurulu KÖYTÜR ile ilgili verilen iflas kararının yapılan başvuruyla ertelendiği, konkordato kararı alındığı açıklandı.

İflas kararı verilen KÖYTÜR için mahkemeden yeni karar! KÖYTÜR tarafından yapılan açıklamada, 30 Eylül 2020’de Yemsel KÖYTÜR, Samsun Yem ve Çakıroğlu şirketleri için iflas kararı verildiği; ancak yapılan başvurular sonucunda 15 Ekim 2020’de Samsun Ticaret Mahkemesi’nce yapılan konkordato talebinin uygun görüldüğü ve üç firmanın da faaliyetlerine yeniden başladığı belirtildi.

512 kişiye istihdam sağlandığı; yüzde 80’i Samsun’da olmak üzere; Ordu, Giresun, Amasya ve Çorum’daki tesislerin değerinin 120 milyon dolar olduğu, çalışanı, nakliyecisi, tedarikçisiyle 3 bin ailenin grup faaliyetlerinden; “evlerine ekmek götürdüğü” belirtilerek, üç firmanın mal varlığının borçlarının kat kat üzerinde olduğu kaydedildi.

Kamuoyunda; bazı iddiaların da gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, şirketin zaten kayyım denetiminde olduğu, kamuoyunda bahsedilen şirketin hammadde tedarikinin devamını sağlamak için kurulduğu; fahiş fiyat üzerinden yem alınmasının söz konusu olmadığı, kayyum denetimindeki şirketlerde her şeyin şeffaf olduğu da ifade edildi.

512 kişiye istihdam sağlandığı, yüzde 80’i Samsun’da olmak üzere Ordu, Giresun, Amasya ve Çorum’daki tesislerin değerinin 120 milyon dolar olduğu, çalışanı, nakliyecisi, tedarikçisiyle 3 bin ailenin grup faaliyetlerinden “evlerine ekmek götürdüğü” belirtilerek, üç firmanın mal varlığının borçlarının kat kat üzerinde olduğu kaydedildi.

Kamuoyunda bazı iddiaların da gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, şirketin zaten kayyım denetiminde olduğu, kamuoyunda bahsedilen şirketin hammadde tedarikinin devamını sağlamak için kurulduğu, fahiş fiyat üzerinden yem alınmasının söz konusu olmadığı, kayyum denetimindeki şirketlerde her şeyin şeffaf olduğu da ifade edildi.

Yorumlar

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.