Ekonomiye kadın eli değecek Yıldırım Belediyesi’nin iş hayatına ve üretime dahil olmak isteyen kadınlara yönelik düzenlediği ‘A’dan Z’ye E-Ticaret Eğitimi’ ilk mezunlarını verdi. 4 hafta boyunca, ‘İnstagram’ı Tanıma’, ‘Algoritma ve Profil Sayfası Özellikleri’, ‘Hikâye ve Paylaşım Dinamikleri’, ‘İçerik Üretimi ve Kullanılabilecek Araçlar’, ‘Başarılı Örnekler’, ‘2021 Trendleri ve Yenilikler’, ‘İstatistik ve Analiz’, ‘Sayfa Oluşturma ve Satış’, ‘Yeni Dijital Pazarlama Vergi Avantajları’ konularının işlendiği eğitimi tamamlayan kadınlara Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
BURSA – Yıldırım Belediyesi‘nin iş hayatına ve üretime dahil olmak isteyen kadınlara yönelik düzenlediği ‘A’dan Z’ye E-Ticaret Eğitimi’ ilk mezunlarını verdi.
Yıldırım Belediyesi’nin, kadın girişimci adaylarına yönelik düzenlemiş olduğu ‘A’dan Z’ye E-Ticaret Eğitimi’nin ilk etabı tamamlandı. 4 hafta boyunca, ‘İnstagram’ı Tanıma’, ‘Algoritma ve Profil Sayfası Özellikleri’, ‘Hikâye ve Paylaşım Dinamikleri’, ‘İçerik Üretimi ve Kullanılabilecek Araçlar’, ‘Başarılı Örnekler’, ‘2021 Trendleri ve Yenilikler’, ‘İstatistik ve Analiz’, ‘Sayfa Oluşturma ve Satış’, ‘Yeni Dijital Pazarlama Vergi Avantajları’ konularının işlendiği eğitimi tamamlayan kadınlara Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
Törene katılan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, hayatın her alanında olan bayanların ekonomik hayatın içerisinde de daha kuvvetli bir biçimde yer alması için düzenlenen eğitime gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.
Güçlü, marka değeri yüksek, üretimde söz sahibi bir Yıldırım hedefine fakat bayanların desteği ile ulaşılabileceğini vurgulayan Başkan Yılmaz,
“Dünyada var olan her şeyde kadınlarımızın yadsınamaz emeği var. Dünyada bayanların desteği, emeği olmadan başarıya ulaşmış hiçbir proje hiçbir çalışma yoktur. Günümüzün ana sorunlarından olan tüketen toplum anlayışımızdan kurtulup üreten topluma dönüşmemiz de fakat kadınlarımızın desteğiyle mümkün olacaktır. Bu farkındalık ve ‘Güçlü kadın kuvvetli toplum’ şiarıyla kadınlarımıza yeni imkânlar oluşturacak, farklı bakış açıları kazandıracak, onların gelişimine katkıda bulunacak projeler geliştiriyor. Kadın Girişimcilik Merkezlerimiz ve YIL-MEK bu kadınlarımıza bu konu da önemli kazanımlar sağlıyor. Her insanın olduğu gibi her bayanın da bir hikâyesi vardır. Kadınlarımızın hikâyelerini daha kuvvetli bir biçimde yazmalarına katkıda bulunmak bizim en büyük mutluluğumuz olacak” dedi.