enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
26°C
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

2024 FDI Dünya Dişhekimliği Kongresi başladı

2024 FDI Dünya Dişhekimliği Kongresi başladı
REKLAM ALANI
13.09.2024 11:37
6
A+
A-
Okuma Süresi: < 1 dakika

Başlık: 2024 FDI Dünya Dişhekimliği Kongresi İstanbul’da

Paragraf 1: FDI Dünya Dişhekimleri Birliği ve Türk Dişhekimleri Birliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 2024 FDI Dünya Dişhekimliği Kongresi, 12-15 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenleniyor. Kongre, 15.000 katılımcı ve 150’den fazla şirketi bir araya getirecek.

Paragraf 2: Dünya Dişhekimleri Birliği Başkanı Dr. Greg Chadwick, kongrenin diş hekimliği alanında küresel bir platform olduğunu ve ağız sağlığı topluluğu için önemli olduğunu belirtti. Bu yılki kongrenin, kapsamlı bir bilimsel program sunacağını ve 279 uzman konuşmacı, 28 atölye ve çok sayıda özet sunumu içereceğini açıkladı. Ayrıca, Genç Dişhekimleri Forumu’nun ikinci kez düzenleneceğini ve genç profesyoneller için önemli bir fırsat olacağını söyledi.

Paragraf 3: Kongrede, dijital diş hekimliği, elektronik sağlık kayıtları ve yapay zeka gibi konularda özel seminerler yer alacak. Chadwick, ağız sağlığının genel sağlıkla bağlantısını savundu ve diş hekimliği sektöründeki teknolojik yeniliklerin önemini vurguladı.

Paragraf 4: Türk Dişhekimleri Birliği Genel Başkanı Tarık İşmen, kongrede diş hekimliği alanındaki yeni çalışma modelleri ve pandemi sonrası çözümlerin ele alınacağını belirtti. Türkiye’nin ağız sağlığı durumunun hala arzulanan düzeyde olmadığını ve toplumsal farkındalığın artırılmasının önemini vurguladı. İşmen, ağız sağlığı ile genel sağlık arasındaki bağlantıya da dikkat çekti.

Paragraf 5: İşmen, kongrede göçmenlerin ağız sağlığı konusunun da ele alınacağını belirtti. Göçmenlerin sağlık hizmetlerine erişimde zorluklar yaşadığını ifade etti ve göçmenlerin ağız ve diş sağlığı ihmalinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Paragraf 6: Kongre boyunca diş hekimliğinin geleceği, ağız sağlığının genel sağlık üzerindeki etkileri, teknolojik yenilikler ve göçmen sağlığı gibi konular tartışılacak. Uzmanlar, diş hekimlerinin mesleki gelişimine katkı sağlayacak ve küresel düzeyde ağız sağlığını iyileştirmeyi amaçlayan fikirlerini paylaşacaklar.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.